• Nėra prekių krepšelyje.
Produkto kodas: 03591 EAN: N/A

Bruder gaisrinė Scania Super 560R gaisrinis automobilis su pasukamomis kopėčiomis, vandens siurbliu ir šviesos bei garso moduliu, 03591

121,00

Stock Information


+


Atsiimti parduotuveja
ATSIĖMIMAS
Galimybė nemokamai atsiimti parduotuvėje
Pristatymas iki duru
PRISTATYMAS SU DPD
Patikimas ir greitas siuntos pristatymas į pirkėjo namus
Autobuso siuntos
AUTOBUSO SIUNTOS
Galimybė pristatyti per autobusų siuntas +5,00 eur

Aprašymas

„Scania Super 560R” gaisrinis automobilis su pasukamomis kopėčiomis, vandens siurbliu ir šviesos bei garso moduliu
Prekės Nr. 03591
Dydis 59,0 cm × 20,0 cm × 27,5 cm
Patogi ir tvirta, BRUDER savo asortimente pristato „Scania Super R” seriją. R serija pasižymi unikaliu komforto ir tvirtumo deriniu. Todėl ji idealiai tinka visoms galimoms situacijoms. Būtent šias skirtingas situacijas vaikai gali realiai patirti su naujaisiais BRUDER modeliais.
Vargu ar galima suvaidinti įdomesnę temą nei didelė gaisrinės operacija. Scania Super 560R ugniagesių automobilinės kopėčios yra svarbiausias BRUDER ugniagesių modelių asortimento akcentas. Be visų detalių, tokių kaip atidaromos durys, atlenkiami veidrodėliai ir t. t., transporto priemonėje yra integruotas vandens bakas, kurį galima lengvai pripildyti. Vandens žarną galima suvynioti, laikyti BRUDER figūrėlėmis (pvz., prekės Nr. 60100, neįtrauktos į komplektą) arba pritvirtinti prie kopėčių narvelio, joje yra visiškai veikiantis vandens purkštuvas. Pasukamas kopėčias su gelbėjimo narveliu galima pailginti ir reguliuoti jų aukštį rankiniu ratuku. Be dviejų vietų vairuotojo kabinoje, ant gaisrinių kopėčių yra papildoma vieta bworld figūrėlei.

Keturios ištraukiamos atraminės kojos gali užtikrinti, kad transporto priemonė saugiai stovės bet kokioje situacijoje, o dideliame sandėliuke su atlenkiamomis durelėmis yra papildomos vietos įrankiams laikyti. Šviesos ir garso modulis Nr. 02801 su keturiomis skirtingomis funkcijomis, tokiomis kaip variklio garsas, mirksinti šviesa ir sirenos garsas, yra komplekte ir dar labiau padidina šio sudėtingo gaisrinio automobilio žaidybinę vertę. Bworld gaisrinė stotis (gaminio Nr. 62702) yra idealus šio jaudinančio gaisrinio automobilio priedas.
Rekomenduojamas amžius: nuo 4 metų Tinka žaisti viduje ir laukePagaminta BruderDuris galima atidarytiŠviesos ir garso modulis
Svarbiausi akcentai
Vairuotojo kabina
Sulankstomi išoriniai veidrodžiai
Atidaromos durys
Transporto priemonės antstatas
Vandens purkštuvo laikiklis ant kopėčių narvelio
Ištraukiamos ir sulankstomos atraminės kojos
Krovinių dėžė ir šoninė daiktadėžė su atidaromomis durelėmis
Vandens žarną galima suvynioti naudojant alkūninę rankeną
Turinys
Šviesos ir garso modulis
Judėjimas ir (arba) funkcijos
Pripildomas bakas
Besisukančios kopėčios
Funkcinis siurblys
Bendroji informacija
Rekomenduojamas amžius: nuo 4 metų tinka žaisti viduje ir lauke
Pagaminta iš aukštos kokybės plastiko

Pagaminta Bruder
Mastelis 1:16